Пъстърва на грил
Необходими продукти
  • • 4 бр. пъстърви
  • • 80 г масло
  • • 4 стръка магданоз
  • • 4 с.л. каперси
  • • резене
  • • черен пипер
  • • сол
  • • лимонов сок
Начин на приготвяне
Правят се два разреза на изпържените от двете страни пъстърви и се поставя парченце масло, разбъркано с нарязан магданоз, каперси, резене, черен пипер, сол. Пъстървите се поставят на скара, отдолу се подлага огнеупорен съд и се пекат на грил по 7—10 минути от всяка страна. Прибавя се лимонов сок към отцеденото в съда масло, пъстървите се заливат и се поднасят веднага.
Рецептата е добавена на 30 Юли 2003 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
Няма коментари



© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.